Waarom social media uitbesteden een goed idee is

maart 20, 2018

Waarom social media uitbesteden een goed idee is

Al enkele jaren helpen wij bedrijven met hun social media. In het begin richtten we ons hoofdzakelijk op opleidingen om hen te leren wat het nut is van social media en hoe ze er concreet mee aan de slag kunnen.

Social media: moeilijker dan het lijkt

We hebben ondervonden dat veel bedrijven het na de opleiding moeilijk hebben om de theorie in de praktijk om te zetten. Van inspirerende, goed geplande social content komt dan niet veel in huis… Om nog maar te zwijgen van passend beeldmateriaal of video’s. Uiteraard mogen we niet alle bedrijven over dezelfde kam scheren. Maar het is een feit dat het onderhouden van social media niet zo eenvoudig is als het lijkt. Er komt flink wat tijd en denkwerk aan te pas en daar wringt vaak het schoentje…

Social media uitbesteden: zoveel voordelen

Is dit bij jou ook het geval? Je bent niet alleen want wij krijgen vaak de vraag van bedrijven om hun social media (gedeeltelijk) te beheren. Daarom ligt onze focus vandaag vooral op de implementatie van social media. De basis blijft sowieso een degelijke opleiding. We maken jou en je medewerkers wegwijs in de mogelijkheden van social media. Je beslist zelf of je hiermee aan de slag wil in je bedrijf. Vervolgens nemen wij de uitvoering van de social media voor onze rekening. Dit heeft tal van voordelen voor je bedrijf: Lijkt dit jou wel iets? Wil je meer weten over het uitbesteden van social media? Dan maken we graag een afspraak met jou! We leggen alles haarfijn uit, bekijken waar je naartoe wil me je bedrijf en dan zijn we vertrokken! Ken je iemand voor wie dit interessant kan zijn? Stuur dit bericht dan gerust door. Thijs – Zaakvoerder Social Taco

ontvang onze nieuwsbrief

Gemaakt met 🧡 door Social Taco BV © 2021