5 interessante inhakers voor oktober

september 28, 2018

Nood aan wat content-inspiratie voor je Social Media? Wij lijsten alvast vijf interessante inhakers op voor de maand oktober.

#WorldSmileDay (6 oktober)

Het ideale moment voor een nieuwe teamfoto? Simpel: #WorldSmileDay! Uiteraard kan dit ook het perfecte moment zijn om je klanten eens in de spotlight te plaatsen. Dat weekend is het trouwens ook weekend van de klant, van een mooi toeval gesproken. 😉

Beer and Pizza Day (9 oktober)

Dat we bij Social Taco ongelofelijk veel van bier en pizza houden, is een understatement. Daarom vinden we het meer dan logisch dat beide elementen op één dag gevierd worden. Dit is tevens de ideale kans om aan de buitenwereld te tonen dat het bij jullie eens wat losser kan/mag. En zeker potentiële werknemers zullen fan zijn van dit soort berichten. Meer inspiratie nodig over Beer and Pizza Day? Check alvast deze site.    

Dag van de Duurzaamheid (10 oktober)

Uiteraard hoef je het niet altijd ver te zoeken. Op Dag van de Duurzaamheid kan je bijvoorbeeld tonen welke inspanningen jouw team levert op ecologisch vlak. Denk maar aan: Kortom: mogelijkheden genoeg 😉

#TrainYourBrainDay (13 oktober)

Iets minder gekend bij de meesten, maar #TrainYourBrainDay blijft natuurlijk een originele inhaker. Ook al lijkt het onderstaande voorbeeld heel simpel, toch is de interactieratio van deze tweet ronduit indrukwekkend.

Halloween (31 oktober)

Halloween is natuurlijk dé klassieker om de maand oktober mee af te sluiten. Qua content zijn de mogelijkheden enorm. Zet je je product extra in de kijker? Geef je jouw kantoor een creatieve touch? Of wil je gewoon opvallen met een aangepaste visual? Het kan allemaal. Dit zijn alvast enkele fantastische voorbeelden: Een voorbeeld op Instagram:
View this post on Instagram

You go, ghoul. 🏃⚰ #ZombieFrappuccino (Available in the US, Canada and Mexico, while supplies last)

A post shared by Starbucks Coffee ☕ (@starbucks) on

Eentje op Twitter: En tenslotte Facebook:

Trick or treat, it’s always a pleasure to go with Hush Puppies. #HushPuppiesIndia #Halloween

Geplaatst door Hush Puppies India op Maandag 30 oktober 2017
  Hulp nodig bij het ontwerpen van een beeld voor een van deze Top Topicals? Aarzel dan niet om ons te contacteren via sayhi@socialtaco.be! 😎

ontvang onze nieuwsbrief

Gemaakt met 🧡 door Social Taco BV © 2021