Bling-King Carwash lanceert eigen Instagram Stickers

februari 1, 2019

In een vorig blogbericht haalden we reeds de voordelen aan van Instagram Stickers voor jouw bedrijf. Ook voor Bling-King Carwash ontwikkelden we recent enkele fantastische Instagram Stickers en de resultaten hiervan wilden we heel graag met je delen.

Start met de Customer Journey

De Customer Journey van Bling-King Carwash kan je als volgt samenvatten: Vooral bij die laatste stap was er nog potentieel en daarom we zochten we met Social Taco naar een unieke meerwaarde. Al snel kwamen we uit op custom Instagram Stickers. Het is niet alleen een originele manier om meer merkbekendheid te creëren, het is ook een toepassing waar je als bedrijf héél creatief in kan gaan. Een kleine impressie:
Instagram Stickers

😎 We lanceren onze eigen Instagram Stickers!🔍 Zoek naar "blingking" of "carwash" en PIMP jouw Bling-King ervaring.🤟 En vergeet niet om @blingkingcarwash te taggen.

Geplaatst door Bling-King Carwash op Vrijdag 1 februari 2019

De belangrijkste learnings van Instagram Stickers

Sedert de publicatie van de stickers zijn we omver geblazen door de resultaten. Om het overzichtelijk te houden hebben we onze drie belangrijkste learnings kort samengevat:

1. De hype is enorm

Wat ons het meest verbaasde: ook al hadden we nergens aangekondigd dat de stickers gelanceerd werden, toch werden ze binnen de 24 uur gebruikt door een enthousiaste Bling-Queen. Eerst en vooral was dit een mooi bewijs dat het doelpubliek wél degelijk in de ban is van deze Stickers. Daarnaast is het fantastisch dat men meteen de link legt tussen de stickers en Bling-King als merk.

2. Qua brand awareness is het écht de max

In het vorige blogbericht haalden we reeds aan dat er heel wat analytics te vinden zijn op het Giphy-dashboard. Dat kunnen we met deze case perfect aantonen. In twee maanden tijd haalden we met onze 10 Bling-King stickers de kaap van 9 miljoen views, wat uiteraard gigantisch is. Daarnaast kunnen we handig opzoeken welke stickers er het best scoorden, wat opnieuw bijzonder leerrijk is. Giphy Dashboard Bling-King Carwash3. Bezint voor ge begint

Succes bereiken met je Instagram Stickers gebeurt niet ‘zomaar’. Daarom is het belangrijk dat je aan de volgende puntjes voldoende aandacht hecht: We zijn er 100% van overtuigd dat de populariteit van deze stickers alleen maar zal toenemen. Meer en meer marketing managers & zaakvoerders beginnen namelijk de meerwaarde van deze stickers te beseffen voor zijn/haar bedrijf. Wil je de boot niet missen en ook inzetten op gepersonaliseerde stickers? Contacteer ons via de contact-pagina en we plannen meteen een vrijblijvende afspraak in.

ontvang onze nieuwsbrief

Gemaakt met 🧡 door Social Taco BV © 2021