Schrijf je nu in voor de webinar: Sollicitanten aantrekken via social media

Social Taco breidt uit met kantoor in Kruisem


Door Thijs Wostyn

Groot nieuws want Social Taco zwaait binnenkort de deuren van een tweede kantoor open. We nemen onze intrek in Fabriek Botaniek, een prachtige ex-tabaksfabriek gelegen in Kruisem. We kijken er alvast naar uit om onze huidige en nieuwe klanten uit de regio te mogen verwelkomen.


Altijd dicht bij de klant
Uitblinken op social media vraagt een consistente aanpak en regelmatige creatie van authentieke en professionele beelden. Vandaar de keuze om een tweede kantoor in Kruisem te openen. Met zijn centrale ligging tussen Kortrijk en Gent staan we met onze tweede thuisbasis in Kruisem ook dicht bij de klanten die verder weg liggen van ons kantoor in Torhout.


Zelfde werking en expertise
Onze reeds opgebouwde werking blijkt een succes en willen we doortrekken naar het kantoor in Kruisem. Zo zal de structuur van het nieuwe team in Kruisem hetzelfde opgebouwd zijn als het huidige team in Torhout. Elk teamlid zal zich nog steeds op één specifiek domein binnen social media focussen. Op deze manier kunnen onze klanten rekenen op expertise binnen het volledige social media-domein. Bovendien vertrouwt zaakvoerder Thijs de operationele werking van dit kantoor toe aan Stijn. Hij was er vanaf de start van Social Taco bij en kent de interne werking van Social Taco dan ook uit zijn broekzak.

We kijken er alvast naar uit om jullie binnenkort te verwelkomen!

up next:

Wij zijn genomineerd voor 'Klant Centraal'!


Leuk nieuws want Social Taco is genomineerd voor de categorie 'Klant Centraal' van Humanizer Awards. Deze nominatie is een mooi compliment voor ons team die zich dagelijks inzet om onze klanten te ondersteunen en ontzorgen op vlak van social media marketing.


Lees meer

Hoe versterk jij jouw Employer Brand via social media marketing?


Weet je niet goed hoe je jouw bedrijf als sterk werkgeversmerk in de kijker kan zetten? Ontvang je weinig tot geen kwalitatieve sollicitaties en heb je geen idee wat je verkeerd doet? Employer Branding wint steeds meer aan belang. Zo zijn werkzoekenden veel kritischer dan vroeger. Een aantrekkelijk Employer Brand ...


LEES MEER

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT