Ontdek onze aankomende webinars en events.

Alex Dewulf Vastgoed

REAL ESTATE


Alex Dewulf is een toonaangevend vastgoedkantoor in Knokke-Heist. Door de persoonlijke begeleiding en lokale expertise is Alex Dewulf het perfecte aanspreekpunt voor residentiële vastgoed in en rond Het Zoute.

De uitdaging


Af en toe verscheen er wel een berichtje op de tijdlijn van Alex Dewulf, maar toch ontbrak het vooral aan een duidelijke langetermijnvisie. Want hoe je het draait of keert, zonder achterliggend plan kan je nooit een hechte community opbouwen. Hierdoor besloot Alex om op zoek naar een flexibele partner die deze continuïteit wel kon garanderen.

De aanpak


Door goed na te denken over de huidige mogelijkheden en alle opportuniteiten, slaagden we er in om een Content Marketingplan op te stellen met zowel aandacht voor de korte én lange termijn. Enkele pijlers in dit plan: snelle opvolging via de WhatsApp-groep, authentieke content na een eigen fotoshoot en veel bereik & interactie door gerichte Social Media Advertising.

De resultaten


Het resultaat is een mooie, consistente feed die heel wat verschillende topics belicht. Zo worden de berichten die meer gefocust zijn op lifestyle voldoende afgewisseld door enkele commerciële insteken. Daarnaast heeft Alex Dewulf aan heel wat naamsbekendheid gewonnen, zowel bij een jong als een iets ouder doelpubliek.

" Social media is een vak geworden dat je beter aan professionelen overlaat. "


Alex Dewulf, zaakvoerder

up next:

AG Insurance

INSURANCE

voestalpine Sadef

STEEL INDUSTRY

Flamand & Partners

FINANCE

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT