Ontdek onze aankomende webinars en events.

BM Engineering

ENGINEERING


BM Engineering is een allround studiebureau dat gebouwen en infrastructuur ontwerpt voor de private en de publieke sector. De belangrijkste doelstelling? Het creëren van werk- en leefcomfort op een duurzame manier voor elke gebruiker.

De uitdaging


Deze missie staat duidelijk gedefinieerd op de website, maar het is nog belangrijker om ze uit te dragen op andere marketingkanalen. Vooral op social media ontbrak het aan een duidelijke strategie om alle referenties, medewerkers, teamactiviteiten… krachtig in beeld te brengen.

De aanpak


Na het koppelen van alle kanalen bepaalden we in de social media kick-off een duidelijke focus. Wie is de doelgroep? Hoe kunnen we ze het best bereiken? In de social media kick-off bepaalden we een duidelijke visuele stijl en enkele content pillars voor de content marketing.

De resultaten


De social media content valt duidelijk in de smaak bij de doelgroep. Er is een enorme groei op alle kanalen, maar vooral op LinkedIn zijn de statistieken het meest impressionant. Met doelgerichte social media advertising zorgen we voor een exponentiële curve in het aantal paginavolgers en de engagement rate.

up next:

Mitsubishi Electric Belgium

PRODUCT

voestalpine Sadef

STEEL INDUSTRY

Concordia Textiles

Textile Industry

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT