Ontdek onze aankomende webinars en events.

Flamand & Partners

FINANCE


Flamand & Partners maakt onderdeel uit van de internationale accountancygroep Moore. Voor alle vragen rond accountancy, legal, tax en corporate finance kan je zeker bij hen terecht.

De uitdaging


Begrippen zoals ‘corporate finance, tax …” zijn niet echt voor de hand liggend op social media. Toch was Flamand & Partners, net zoals ons, er steevast van overtuigd dat er ook in deze branche nog heel wat potentieel zit. Hierbij was het vooral belangrijk om een duidelijke langetermijnvisie voor ogen te hebben.

De aanpak


Om de werking van de klant beter te begrijpen werkten we een volledige social media strategie uit. Wat is de huidige stand van zaken? Hoe staat de concurrentie er momenteel voor? Via welke kanalen kunnen we de doelgroep het best bereiken? Het resultaat was een stevig rapport die voor beide partijen heel erg interessant was.

De resultaten


Het opstellen van een social media strategie is één iets, maar het is natuurlijk nóg beter als die effectief uitgevoerd wordt. Volledig in de lijn van het vooropgestelde content plan werd alles tot in de puntjes uitgevoerd. Zo ontstond er een mooie mix tussen employer branding en het delen van zakelijke content voor de juiste doelgroep.

" Social Taco bracht onze social media naar het volgende niveau! "


Tine Deklerck, partner

up next:

AG Insurance

INSURANCE

voestalpine Sadef

STEEL INDUSTRY

Alex Dewulf Vastgoed

REAL ESTATE

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT