Ontdek onze aankomende webinars en events.

Fox Flambé Kookworkshops

FOOD


Fox Flambé is voor veel foodies, beginners, hobbykoks … de ultieme culinaire hotspot. Onder het toeziend oog van allerlei topchefs leer je de kneepjes van het vak en geniet je telkens van lekker eten en drinken.

De uitdaging


Een prachtige kookruimte in hartje Brugge en de aanwezigheid van allerlei topchefs, kortom: alle ingrediënten voor een geslaagde lancering. Toch besloot Tom om vanaf de start samen te werken om dit nieuwe concept ook online de juiste visibiliteit te geven. Meer specifiek werden we gevraagd om zoveel mogelijk inschrijvingen voor de specifieke workshops te verzamelen.

De aanpak


Dat we ook op korte termijn snelle en kwalitatieve resultaten kunnen boeken is met deze Social Media Campagnes duidelijk gebleken. Door middel van een uitgekiende Social Media Strategie en krachtige Social Media Advertising klikten er heel wat mensen door naar de landingspagina. Ook voor de mensen die nadien nog aan het twijfelen waren, schakelden we retargeting in om ze finaal over de streep te trekken.

De resultaten


Met een overzichtelijk dashboard in Google Analytics konden we alle inspanningen perfect monitoren en optimaliseren. Deze resultaatgerichte aanpak begon al snel haar vruchten af te werpen: in een mum van tijd waren de meeste workshops volledig volzet. Door de vele online visibiliteit en een sterke word-out-mouth heeft Fox Flambé ondertussen een actieve community vol fervente kookliefhebbers.

" De resultaten van onze verkoop zijn mede bepaald door Social Taco. "


Tom De Vos, zaakvoerder

up next:

Joyco Frozen Happiness

FOOD

Quiche and Go

FOOD

Mii BeNeLux

COSMETICS

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT