Ontdek onze aankomende webinars en events.

Houtconstructie Desmyter

BOUW


Bij Houtconstructie Desmyter reken je op ruim een halve eeuw ervaring met houten schrijnwerk. Als complementair team versterken de medewerkers elkaar. Expertise wordt gedeeld en vaardigheden worden aan elkaar doorgegeven, net zoals de gemeenschappelijke passie voor hout.

De uitdaging


Authenticiteit of oprechtheid kan je enkel overbrengen door te werken met gepassioneerde mensen. Die mensen aantrekken is echter niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. De vacatures bij houtconstructie Desmyter bleven te lang openstaan, waardoor ze onze hulp inschakelden.

De aanpak


Om de passie voor hout te vertalen in content voor social media die potentiële kandidaten kan aanspreken, zorgden we voor een combinatie van relevante berichten rond interessante projecten en testimonials van vaste medewerkers. Het authentieke karakter van het bedrijf komt op die manier volledig tot zijn recht.

De resultaten


De vacatures van schrijnwerker en ploegbaas werden vrijwel onmiddellijk ingevuld. Meerdere kandidaten werden in dienst genomen voor vacatures die voordien praktisch nooit werd aangeklikt. Dankzij onze social media strategie brengen we aantrekkelijke content bij de juiste doelgroep.

up next:

4D Trans

TRANSPORT

Semperfi

METAALCONSTRUCTIE

Libeco

LINNEN

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT