Ontdek onze aankomende webinars en events.

Life-Care

HULPVERLENING


Reeds vier generaties lang verzorgt Ambulancedienst Life-Care ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜-๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ต๐˜‚๐—น๐—ฝ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด in de regio Gent. Life-Care staat 24 uur op 24, 7 dagen op 7 klaar om een snelle dienstverlening te garanderen en is daarom constant op zoek naar ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป.

De uitdaging


Bij Life-Care gelooft men sterk in het potentieel van elk individu. Daarom bieden ze niet alleen opleidingen aan, maar verwelkomen ze ook mensen van diverse achtergronden, zolang ze de juiste mindset en motivatie hebben. Om die mensen te vinden, deden ze een beroep op Social Taco.

De aanpak


Om de algemene naamsbekendheid en employer branding strategie van Life-Care te verbeteren, gingen we aan de slag met het creรซren van een duidelijke contentstrategie die verder ondersteund wordt met doelgerichte online campagnes.

De resultaten


In 2 weken tijd verzamelden we meer dan 100 kwalitatieve leads voor de vacature voor hulpverlener-ambulancier. Hier vloeiden zonder veel moeite enkele nieuwe collegaโ€™s uit voort. Ook op social media behalen we mooie resultaten en zien we de Life-Care community iedere week groeien.

up next:

Peterman

FMCG

4D Trans

TRANSPORT

Semperfi

METAALCONSTRUCTIE

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT