Ontdek onze aankomende webinars en events.

Mitsubishi Electric Belgium

PRODUCT


Mitsubishi Electric is een van ‘s werelds toonaangevende namen op het gebied van de productie en verkoop van elektrische en elektronische producten en systemen. Innovatie en duurzaamheid zijn hierbij twee sleutelwoorden.

De uitdaging


Voor Mitsubishi Electric Belgium definieerden we drie uitdagingen: 1) het aantrekken van kwalitatieve sollicitanten, 2) meer naamsbekendheid bij particulieren en 3) het overtuigen van HVAC-bedrijven om voor Mitsubishi Electric Belgium te kiezen.

De aanpak


Om alle neuzen in dezelfde richting te zetten werd er eerst een workshop georganiseerd om een duidelijke social media strategie en plan van aanpak te bepalen. De 360° aanpak bestaat onder andere uit foto en videografie, content marketing en specifieke campagnes.

De resultaten


Deze 360° aanpak op social media bleek al snel een goede zet te zijn voor Mitsubishi Electric Belgium. De persoonlijke en kwalitatieve social media content zorgde voor meer sollicitanten en via social media advertising lag het maandelijks bereik een pak hoger, zowel bij B2C als B2B.

up next:

ONA Drinkwater

PRODUCT

Ozzie Outdoor Furniture

PRODUCT

BUBBA Kroketten

FOOD

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT