Ontdek onze aankomende webinars en events.

Peterman

FMCG


Peterman is de ๐—ณ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฝ๐—ถ๐—ฟ๐—ถ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—•๐—ฒ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป en dat is niet voor niets. Zijn genuanceerde aroma’s, zijn uitdrukkelijke karakter en authenciteit zijn het resultaat van 100 jaar uniek vakmanschap. Die unieke blend brengen ze, met behulp van Social Taco, dan ook graag tot bij hun doelpubliek.

De uitdaging


New year, new resolutions moeten ze bij Peterman gedacht hebben, want in januari 2024 klopten ze aan bij Social Taco om nieuw leven in hun social media kanalen te blazen. Doelstelling? Interactieve content creรซren, specifiek gericht naar Gen Z. Challenge accepted!

De aanpak


We werkten verder op de bestaande visuele stijl, maar Social Taco zou Social Taco niet zijn als we niet voor nรฉt dat tikkeltje meer gaan. Door in te zetten op kwalitatieve contentcreatie en een duidelijke contentstrategie zorgden we voor een vรฉรฉl hoger interactiepercentage op social media dan voordien.

De resultaten


Het bereik van Peterman stijgt naar ongekende hoogtes dankzij een combinatie van fotoโ€™s en videoโ€™s die dicht aanleunen bij de leefwereld van jongeren. Die herkenbaarheid zorgt ervoor dat de online community blijft groeien en het merk Peterman ook bij Gen Z op de kaart wordt gezet.

up next:

Libeco

LINNEN

Semperfi

METAALCONSTRUCTIE

4D Trans

TRANSPORT

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT