Ontdek onze aankomende webinars en events.

Quiche and Go

FOOD


Quiche & Go bevat een uitgebreid assortiment aan artisanaal bereide & royaal gevulde quiches. Ideaal voor een snelle hap onderweg.

De uitdaging


Om Quiche & Go zo goed mogelijk in de markt te zetten bij zowel de B2B als de B2C-doelgroep, besloot Michiel om samen te werken met Social Taco. De briefing was duidelijk: op korte termijn meerdere verdeelpunten aantrekken en zoveel mogelijk bekendheid creëren bij het juiste doelpubliek.

De aanpak


De start van de samenwerking werd meteen afgetrapt met een stevige fotoshoot. Close-ups, animaties … het kwam allemaal aan bod. Aaneensluitend konden we meteen een duidelijk content plan opstellen, waarbij er een perfecte balans ontstond tussen commerciële productfoto’s en algemene, interactieve berichten.

De resultaten


Sterke content creatie kan wel degelijk het verschil maken. Zowel op de eigen website als op de LED-schermen van de verdeelpunten vielen deze foto’s meteen op. Daarnaast zagen we ook dat deze authentieke content telkens voor de meeste conversies in de social media campagnes zorgden. Kortom, redenen genoeg om die fotoshoot snel vast te leggen. 😉

" Quiche & Go werd op een creatieve en resultaatgerichte manier gelanceerd, met respect voor onze waarden. "


Michiel Depreeuw, zaakvoerder Maître André

up next:

Joyco Frozen Happiness

FOOD

Fox Flambé Kookworkshops

FOOD

Bling King Carwash

CARWASH

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT