Ontdek onze aankomende webinars en events.

Ruwelka Verzekeringen

INSURANCE


Ruwelka verzekeringen is de belangrijkste ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—ณ๐—ต๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐˜๐—ผ๐—ฟ๐—ต๐—ผ๐—บ๐—ฒ- ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐˜€๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ. Om aan de blijvende vraag van klanten tegemoet te kunnen komen, zijn Ruben en Elke op zoek naar extra personeel voor het kantoor. Ze contacteerden Social Taco om hen te helpen bij hun zoektocht.

De uitdaging


Verzekeringenโ€ฆ We hebben ze allemaal nodig, maar รฉรฉn ding staat vast, je spreekt het best met iemand met kennis van zaken zodat je de juiste verzekering afsluit tegen de beste prijs. Zoโ€™n goede verzekeringsmakelaar, die zijn klanten vooropzet, dat is waar ze bij Ruwelka naar op zoek zijn.

De aanpak


Aan de hand van vaste content pillars per maand worden niet alleen het verzekeringskantoor an sich, maar ook de medewerkers รฉn de werksfeer in de kijker gezet. We leggen de focus duidelijk op employer branding topics om potentiรซle kandidaten aan te trekken.

De resultaten


Ondanks dat onze marketing strategie nog maar net opgestart is en het project dus nog in de kinderschoenen staat, zien we toch al een positieve evolutie van het bereik en het engagement op de social media posts. Ook de eerste resultaten van de campagnes zien er alvast veelbelovend uit.

up next:

More Than that

FASHION

Life-Care

HULPVERLENING

Peterman

FMCG

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT