Ontdek onze aankomende webinars en events.

Woonzorgcentrum AKSENT

SENIORENZORG


๐—ช๐—ผ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—บ AKSENT in Lendelede is gehuisvest in een mooi en modern gebouw met alle voorzieningen om er de bewoners zo comfortabel mogelijk te laten verblijven. Om dit te kunnen blijven garanderen, is men logischerwijs constant op zoek naar ๐—ด๐—ฒ๐—ธ๐˜„๐—ฎ๐—น๐—ถ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€.

De uitdaging


Dat bejaarde personen vaak wat extra zorg nodig hebben spreekt voor zich. Maar geschikt personeel vinden om deze zorg op zich te nemen, is helaas een ander paar mouwen. Om de openstaande vacatures in te vullen schakelde het woonzorgcentrum het team van Social Taco in.

De aanpak


Door een combinatie van sprekende foto- en videografie waarbij de werknemers en de werkomgeving in de kijker worden gezet proberen we extra personeel aan te trekken. De social media posts worden verder ondersteund door gerichte leadcampagnes waarbij de troeven van het woonzorgcentrum voor potentiรซle medewerkers worden uitgelicht.

De resultaten


Dankzij onze online inspanningen mocht woonzorgcentrum AKSENT heel wat kwalitatieve sollicitanten ontvangen. Enkelen van hen konden, na een geslaagde sollicitatieronde, ook meteen opstarten en zijn er tot op vandaag nog steeds tewerkgesteld.

up next:

Entrio

Kantorenschoonmaak

Ruwelka Verzekeringen

INSURANCE

More Than that

FASHION

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT