Content marketing

We helpen je met het opstellen, inplannen en opvolgen van een boeiende content kalender.
Inclusief: creatieve inspiratie, fotografie & videografie!


alle mogelijkheden strategie setup content marketing campagnes

Inspiratie & Planning


We denken samen met jou na over welke content jouw doelgroep aanspreekt. Al onze inspiratie en ideeën gieten we in een gestructureerde content planning. Zo heb je elke maand een duidelijk overzicht van de content die zal verschijnen.


Content Creatie


Het plannen van content is één iets. Daarnaast is het vooral belangrijk dat alles grafisch ondersteund worden en eventuele teksten je doelgroep aanspreken. Geen schrijf- of grafisch talent? Of simpelweg geen tijd? Laat het aan ons over!


Community Management


Bij Commnity Management is het van cruciaal belang dat zowel de planning als de interacties op jouw communicatie goed opgevolgd worden. Als er niemand is binnen jouw bedrijf die deze taak op zich kan nemen, nemen wij dit met plezier voor onze rekening.


Periodieke Rapportage


Meten is weten! We brengen je maandelijks op de hoogte van de resultaten van je online inspanningen. In functie daarvan sturen we samen onze strategie en contentplanning bij, zodat we het maximum kunnen halen uit jouw social media marketing.

rechtstreeks contact

Digital Marketeer


Tijdens de uitvoering van jouw social media marketing is Stijn jouw vast aanspreekpunt. Een soort ‘goede huisvader’ dus, maar wel één met een frisse aanpak en coole sportschoenen in plaats van stoffige pantoffels. Want Stijn heeft een grote passie voor sport, wat zeker van pas komt om jouw bedrijf extra dynamiek en pit te geven!

Social media marketing kent een uiterst flexibele karakter.
Om ervoor te zorgen dat we dag in dag uit kort op de bal kunnen spelen, maken we een WhatsApp-groep aan met de belangrijkste stakeholders van jouw bedrijf.

some of our 🤟🏻 clients


Bling King Carwash
Hyboma
Historium
Century 21
Vulsteke
Uitgeverij Averbode
Studio Benoit
CAERE Natura
JusRé
ENTRIO
MisterGrill
Olivino
Metagenics
Degrande
Olivier
Tuinbos

Let's 🌶 up your social media marketing!


Wil je jouw bedrijf aantrekkelijker maken voor potentiële klanten én medewerkers?
Social Taco laat de social media marketing van je product, dienst of merk bruisen als nooit tevoren!

Plan een afspraak in

Gemaakt met 🧡 door Social Taco BV © 2021