Wij zijn Social Taco

Wij zorgen ervoor dat je met een doeltreffende social media marketing aanpak
je potentiële klanten voor je dienst, product of merk kan aantrekken.


Say hi to

Thijs Wostyn

Founder & Social Media Strategist


Als alumnus Devine is Thijs een expert in digital design, videomontage, fotografie en het bouwen van websites. Kortom, hij kent de weg in de digitale wereld van vandaag én morgen! Door de combinatie van zijn jarenlange ervaring én een stevige dosis West-Vlaamse nuchterheid bepaalt Thijs samen met jou de juiste strategie voor jouw bedrijf.

Favoriete emoji:


🌮

Say hi to

Stijn Vanhaverbeke

Digital Marketeer


Tijdens de uitvoering van jouw social media is Stijn jouw vast aanspreekpunt. Een soort ‘goede huisvader’ dus, maar wel één met een frisse aanpak en coole sportschoenen in plaats van stoffige pantoffels. Want Stijn heeft een grote passie voor sport, wat zeker van pas komt om jouw bedrijf extra dynamiek en pit te geven!

Favoriete emoji:


🎧

Say hi to

Maxine Libbrecht

Digital Designer & Fotografe


Als Digital Designer is Maxine van alle markten thuis. Photoshop, Indesign, Illustrator en After Effects hebben geen geheimen meer voor haar. Door Maxine haar creatieve insteek, jeugdig enthousiasme én haar visuele kijk tilt ze ook jouw social media naar een hoger level.

Favoriete emoji:


🤩

Say hi to

Xandro Vandewalle

Videograaf


Naast zijn liefde voor de lens is hij een echte wereldreiziger en koffiefanaat. Door zijn koffieverslaving en grote passie voor video’s staat hij altijd met volle focus klaar om het perfecte beeldmateriaal te nemen.

Favoriete emoji:


🎬

onze missie


Wij zijn er 200% van overtuigd dat jouw bedrijf met doelgerichte social media marketing meer omzet kan genereren en betere medewerkers kan aantrekken.

onze visie


Door de nieuwste ontwikkelingen in het social media marketing landschap op de voet te volgen, gaan we iedere dag zo relevant en doelgericht mogelijk te werk. Zo bereiken we resultaat op korte én lange termijn.

waarden

Gemaakt met 🧡 door Social Taco BV © 2021