SOCIAL TACO STUDIO


De perfecte beelden voor jouw social media aanwezigheid.


Wil je visueel uitblinken via social media? Dan is het belangrijk om kwalitatieve beelden te gebruiken. Alleen is er vaak een gebrek aan tijd, kennis of materiaal. Door onze unieke werking kunnen we hiermee ondersteunen, op naar betere foto’s en video’s op jouw social media!

BEKIJK ONZE INSPIRATIE

Fotografie


Fotografie is een essentieel onderdeel om uit te blinken via social media. Het helpt om jouw merkverhaal op een authentieke en creatieve manier te vertellen. Onze getalenteerde fotografen zijn gespecialiseerd in het vastleggen van de perfecte momenten en emoties. We trekken hierdoor de aandacht van jouw doelgroep en zorgen voor meer zichtbaarheid van je merk. We zorgen ervoor dat elke foto past bij jouw merkverhaal.

• productfotografie
• lifestylefotografie
• portretten
• evenementen

BEKIJK ONZE INSPIRATIE

Videografie


Op zoek naar snackable video’s voor jouw social media? Onze video-experten helpen je graag van idee tot uitwerking. Hierbij houden we steeds rekening met de verschillende nuances per social media platform. We denken eerst na over de verspreiding en gaan dan pas over tot effectief filmen en monteren.

Op die manier zorgen we er steeds voor dat de video’s op een native manier worden opgeleverd, zijnde verticaal (9:16), vierkant (1:1) en/of landscape (16:9). Ook Reels en TikToks zijn een zeer belangrijke manier om op een creatieve manier in contact te komen met je doelgroep.

BEKIJK ONZE INSPIRATIE

Branded Stickers & GIFs


Deze unieke, gepersonaliseerde stickers zorgen voor een speelse en visuele manier om je merkidentiteit te versterken, de herkenbaarheid te vergroten en de betrokkenheid van je doelgroep te stimuleren. Het gebruik van op maat gemaakte stickers moedigt gebruikers aan om je merk op een organische en authentieke manier te promoten, wat uiteindelijk kan leiden tot een groter bereik, meer naamsbekendheid en een toename van het aantal volgers.

Daarnaast kan je ze zeker ook inschakelen voor je eigen communicatie via bijvoorbeeld Instagram Stories. Hierdoor zorgt het voor een extra interactieve laag die ervoor zorgt dat je uitblinkt.

BEKIJK ONZE INSPIRATIE

Een greep uit onze referenties:


Op zoek naar inspiratie?


Door de jaren heen hebben we een grote verzameling van foto’s en video’s opgebouwd. We inspireren je graag via onze eigen inspiratie-pagina.

BEKIJK ONZE INSPIRATIE

say 👋🏼 to social taco

Wie zijn wij?


Social Taco zorgt er al 6 jaar voor dat bedrijven uitblinken via social media, dit door authentieke content te combineren met doelgerichte advertising. Onze diensten focussen zich op drie gebieden: Social Taco Agency, Social Taco Academy en Social Taco Studio.


over ons

contact us

Don't be shy
say hi!


YOU’RE WELCOME AT

Our HQ office

Oostendestraat 303
8820 Torhout - BE


Kruisem

Waregemsesteenweg 157a
9770 Kruisem - BE

info@socialtaco.be
050 66 83 45