Ontdek onze aankomende webinars en events.

Entrio

Kantorenschoonmaak


ENTRIO is een ๐—ฑ๐˜†๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—บ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ณ met een team van meer dan 140 enthousiaste poetsmedewerkers. Maar bij ENTRIO zien ze het groots en willen ze graag nóg meer mensen tewerkstellen in de poetssector. Een missie waar we bij Social Taco graag aan meewerken!

De uitdaging


Kies je voor een schoonmaak job bij ENTRIO, dan kies je voor een job met waardering, zelfstandigheid, sociaal contact en nog zo veel meer. Een positief beeld brengen met alle voordelen van de job was dan ook van uitermate belang.

De aanpak


Team work makes the dream work! Dankzij gezamenlijke inspanningen zorgen we maandelijks voor een goedgevulde contentplanning. De voordelen van een job bij ENTRIO worden via originele foto- en videografie in de kijker gezet en zorgen voor heel wat extra instroom.

De resultaten


Sinds de start van onze samenwerking zorgden we met de online campagnes voor een kwalitatieve, maandelijkse instroom van sollicitanten voor ENTRIO. Dit, in combinatie met een duidelijke contentplanning, versterkte de naamsbekendheid van het bedrijf aanzienlijk.

up next:

Ruwelka Verzekeringen

INSURANCE

More Than that

FASHION

Life-Care

HULPVERLENING

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT