Ontdek onze aankomende webinars en events.

Libeco

LINNEN


Libeco produceert al sinds 1858 hoogwaardige linnen stoffen en afgewerkte huishoudelijke producten, dit alles met een passie voor lokale en duurzame productie. Met hun Libeco Home collectie bieden ze afgewerkte linnen producten van de hoogste kwaliteit.

De uitdaging


Libeco wil enerzijds nieuwe B2C-doelgroepen aanspreken, onder andere in de Verenigde Staten, en anderzijds ook meer naamsbekendheid creëren in het B2B-landschap. Een tweeledige uitdaging die we bij Social Taco maar al te graag aangingen!

De aanpak


Om een merk of collectie buiten de landsgrenzen te introduceren, daarvoor heb je een duidelijke strategie nodig. Door te investeren in een vaste contentplanning per maand garanderen we continuïteit over de verschillende social media kanalen heen. Alle berichten worden daarnaast ook telkens geadverteerd naar de correcte doelgroep en regio's.

De resultaten


Social Taco zorgde voor een duidelijke feed met specifieke focuspunten per kanaal. Dit alles resulteerde in een verdubbeling van het aantal volgers in enkele maanden tijd en een toename van het aantal bestellingen op de Amerikaanse afzetmarkt.

up next:

Compagnie Het Zoute

Real Estate Development

Vandekerckhove Koffiebranderij

COFFEE

Concordia Textiles

Textile Industry

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT