Ontdek onze aankomende webinars en events.

NOMAD

RESTAURANT


In Nomad - afkorting voor 'No ordinary meals and drinks' - kan je overheerlijk ontbijten en lunchen. Op de kaart staan er verschillende dagverse en gezonde gerechten met groenten van De Hogen Akker, hun eigen lokale biologische boerderij.

De uitdaging


Dat het heerlijk vertoeven is bij Nomad, kunnen we bij Social Taco effectief beamen. De uitdaging is vooral om deze kwaliteit ook 100% uit te stralen op social media door middel van toffe en interactieve content.

De aanpak


Storytelling is ontzettend belangrijk in content marketing. Zo willen we het niet telkens over de wekelijkse menu hebben, maar toon je vooral de authentieke sfeer en de intrigerende verhalen van de teamleden. Kwalitatieve fotografie is hierbij essentieel.

De resultaten


Het resultaat is een consistente, maar toch bijzonder leuke feed. Door telkens de berichten te adverteren naar de juiste doelgroepen stromen de likes en comments per post massaal binnen. Ook het aantal reservaties ging verder omhoog sinds de start van onze samenwerking, wat natuurlijk mooi meegenomen is. 😉

up next:

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT