Schrijf je nu in voor de webinar: Sollicitanten aantrekken via social media

Blog

Ready to be inspired?
Let's go!

Wij zijn genomineerd voor 'Klant Centraal'!


Leuk nieuws want Social Taco is genomineerd voor de categorie 'Klant Centraal' van Humanizer Awards. Deze nominatie is een mooi compliment voor ons team die zich dagelijks inzet om onze klanten te ondersteunen en ontzorgen op vlak van social media marketing.

Lees meer

Social Taco breidt uit met kantoor in Kruisem


Groot nieuws want Social Taco zwaait binnenkort de deuren van een tweede kantoor open. We nemen onze intrek in Fabriek Botaniek, een prachtige ex-tabaksfabriek gelegen in Kruisem. We kijken er alvast naar uit om onze huidige en nieuwe klanten uit de regio te mogen verwelkomen.

Lees meer

Hoe versterk jij jouw Employer Brand via social media marketing?


Weet je niet goed hoe je jouw bedrijf als sterk werkgeversmerk in de kijker kan zetten? Ontvang je weinig tot geen kwalitatieve sollicitaties en heb je geen idee wat je verkeerd doet? Employer Branding wint steeds meer aan belang. Zo zijn werkzoekenden veel kritischer dan vroeger. Een aantrekkelijk Employer Brand ...

Lees meer

Social media marketing in 2023.


Het einde van 2022 was voor vele grote sociale mediakanalen chaotisch. Zo zette Meta zijn geleidelijke daling voort, bleef de populariteit van TikTok stijgen en zit Twitter middenin een grote verandering op vlak van management. Met alles wat er gaande is in de wondere wereld van sociale media, is het dus ...

Lees meer

Ingrijpende veranderingen op Facebook bij het adverteren van vacatures.


De recente ontwikkelingen bij Facebook (sinds kort Meta) zorgen ervoor dat de uitdaging binnen e-recruitment wordt aangescherpt. Waar we tot voor kort nog zeer doelgericht campagnes konden lanceren, werd dit sinds kort erg ingeperkt. Dit waarschijnlijk onder druk om discriminatie zoveel mogelijk in te beperken.

Lees meer
prev next

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT