Wij zijn genomineerd voor 'Klant Centraal'!


Door Thijs Wostyn

Leuk nieuws want Social Taco is genomineerd voor de categorie 'Klant Centraal' van Humanizer Awards. Deze nominatie is een mooi compliment voor ons team die zich dagelijks inzet om onze klanten te ondersteunen en ontzorgen op vlak van social media marketing.


Samen zijn we sterker

We geloven sterk in waardevolle relaties. Samen zijn we sterker, is dan ook één van onze waarden bij Social Taco. We willen niet alleen onze klanten ondersteunen, maar ook echte partnerships met elkaar op bouwen. Deze nominatie is dus niet alleen voor ons fantastische team, maar ook voor onze klanten. Jullie vertrouwen in onze samenwerking liggen aan de basis van ons succesverhaal. Dankjewel!


Humanizer Awards

De Award voor 'Klant Centraal' wordt op 09.03.2024 uitgereikt. Wij zijn alvast benieuwd of wij de trofee mee naar huis (kantoor) mogen nemen. Jij ook?

up next:

Facebook scam-berichten: herkennen en voorkomen


Heb je een bedrijfspagina op Facebook? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk al rare berichten ontvangen in je inbox, dit zowel via Messenger als e-mail. Er circuleren namelijk opnieuw heel wat fake-berichten. Hieronder kom je teweten hoe je deze dubieuze berichten kan herkennen, en krijg je tips wat hiermee te doen.


Lees meer

Social Taco breidt uit met kantoor in Kruisem


Groot nieuws want Social Taco zwaait binnenkort de deuren van een tweede kantoor open. We nemen onze intrek in Fabriek Botaniek, een prachtige ex-tabaksfabriek gelegen in Kruisem. We kijken er alvast naar uit om onze huidige en nieuwe klanten uit de regio te mogen verwelkomen.


LEES MEER

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT