Schrijf je nu in voor onze aankomende ontbijtsessie: Storytelling op social media.

Bartje Tartje

FOOD


Bartje Tartje verkoopt via zijn webshop artisanale patisserieproducten aan particulieren. Alle gebakjes zijn lokaal en met liefde gemaakt gemaakt door Bart en zijn team in het atelier in Koekelare.

De uitdaging


Bartje Tartje is al langer bekend in het B2B-landschap onder de naam Vancovienno. Als nieuwe speler in het B2C-landschap was er nood om de naamsbekendheid van de webshop naar het particuliere publiek te vergroten.

De aanpak


Na het opzetten van de social mediakanalen ging ons team meteen aan de slag met het creëren van authentieke content: Bart, zijn team en de overheerlijke taartjes stonden hier centraal. Om verkeer naar de website te genereren werden content marketing en strategische social media campagnes ingezet met een duidelijke call to action.

De resultaten


De resultaatgerichte social media campagnes hebben duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Veel geïnteresseerden hebben intussen hun weg naar Bartje Tartje en zijn webshop gevonden, wat duidelijk zichtbaar is in de verkoop en interactie op alle social mediakanalen van Bartje Tartje.

up next:

Leman Cake Decorations

WHOLESALE

Joyco Frozen Happiness

FOOD

NOMAD

RESTAURANT

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT