Ontdek onze aankomende webinars en events.

Stella P.

RAAD VAN ADVIES


Stella P. staat voor Stella Polaris, de poolster, een baken van vertrouwen als je als zaakvoerder de juiste externe bestuurder (M/V) wil vinden. Een bestuurder die voor jouw onderneming een meerwaarde betekent en als een waardevol klankbord fungeert.

De uitdaging


In 2023 namen Tessa Dugardin en Julie Desmet de fakkel van Stella P. over van Conny Vandendriessche. Het bedrijf, in 2014 opgericht, had al een aanzienlijke naamsbekendheid opgebouwd, maar het vrouwelijk powerduo wil meer. Een echte community van ondernemers creëren, dat is hun grote droom.

De aanpak


Een droom helpen realiseren, daar krijgen we het bij Social Taco warm van. Uit de social media strategie werd het al snel duidelijk dat we wilden inzetten op heel persoonlijke, authentieke content, mét extra meerwaarde voor de lezer. De volledige uitrol van de social media wordt ondersteund met originele video- en fotografie.

De resultaten


De community van Stella P. groeit, mede dankzij de kwalitatieve contentplanning waarin sterk wordt ingezet op vaste content pillars. De interactieratio op alle kanalen is dan ook uitermate hoog, een resultaat waar we alleen maar trots op kunnen zijn.

up next:

Stardekk

HOTELSOFTWARE

Entrio

MUD

BEAUTY

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT