Ontdek onze aankomende webinars en events.

4D Trans

TRANSPORT


4D Trans is een trouwe en innovatieve transportpartner uit Torhout met meer dan 50 intern opgeleide en vakbekwame chauffeurs. Ben je op zoek naar een transportbedrijf dat voedingsmiddelen op de juiste temperatuur vervoert? 4D Trans goes the extra (s)mile!

De uitdaging


De war for talent woedt verder, ook bij 4D Trans. Kwalitatieve vrachtwagenchaffeurs vinden is niet altijd even simpel. In het verleden kwam er nooit veel instroom op de vacatures, een duidelijk signaal om de employer branding strategie van het transportbedrijf aan te pakken.

De aanpak


Door te focussen op authentieke, persoonlijke content en door de vaste medewerkers aan het woord te laten, wordt de naamsbekendheid van 4D Trans opgekrikt. De social media content wordt aanvullend ook versterkt met employer branding campagnes waardoor we zorgen voor extra instroom van relevante profielen.

De resultaten


Dankzij de continue investering in social media ads en relevante content marketing, behalen we elke maand opnieuw mooie resultaten. Meer dan 100 leads in 1 maand tijd? Kunnen we! 4D Trans haalde enkele sterke sollicitanten binnen waarvan er uiteindelijk een aantal opgestart zijn als vaste werknemer.

RESULTATEN

6 maanden na start samenwerking


188.928

mensen bereikt
+317,28%

5,82%

interactieratio
+553,06%

315

sollicitanten
+315

up next:

voestalpine Sadef

STEEL INDUSTRY

Beeuwsaert Construct

BOUW

Mitsubishi Electric Belgium

PRODUCT

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT