Ontdek onze aankomende webinars en events.

Beeuwsaert Construct

BOUW


Beeuwsaert Construct is een West-Vlaamse bouwfirma gespecialiseerd in het realiseren van industriële bedrijfsgebouwen en agrarische loodsen. Dankzij hun no-nonsense aanpak en ijzersterk bouwteam zijn ze uitgegroeid tot een referentie binnen de sector.

De uitdaging


Een bouwproject succesvol realiseren vraagt om de juiste medewerkers op de juiste plaats. En net daar zat de uitdaging: een aantal prominente vacatures waren moeilijker in te vullen. Op vlak van Employer Branding waren er dus mooie opportuniteiten om op te werken.

De aanpak


Tijdens de social media kick-off werden de bedrijfsdoelstellingen vertaald naar een gevarieerde content mix. Om een consistente social media aanwezigheid uit te bouwen, werden de medewerkers en projecten door middel van content marketing en storytelling beter in de kijker geplaatst. Om kwalitatieve sollicitanten aan te trekken, werden ook gerichte social media campagnes gelanceerd.

De resultaten


Onze doelgerichte aanpak gaf al snel mooie resultaten weer: de belangrijkste vacatures werden in no-time ingevuld. Daarnaast kreeg Beeuwsaert Construct er heel wat volgers bij én een mooie interactieratio op zowel Facebook, Instagram als LinkedIn.

up next:

BM Engineering

ENGINEERING

Mitsubishi Electric Belgium

PRODUCT

voestalpine Sadef

STEEL INDUSTRY

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT