Schrijf je nu in voor de webinar: Sollicitanten aantrekken via social media

Hotel José

HORECA


Hotel José, gelegen in hartje Blankenberge, is een verblijf aan zee met een rijke traditie. Sinds de opening in 1914 is het hotel gegroeid van 12 naar 39 kamers, waarvan 6 prachtige suites. The place to be dus voor een onvergetelijk verblijf aan de Belgische kust.

De uitdaging


Dat social media anno 2023 belangrijk is, dat wist zaakvoerster Inge al. Maar tussen alle drukte van het runnen van een hotel, was het moeilijk om consistent aan de slag te gaan met social media. Ondanks de vele tijd die ze besteedde aan het verzinnen van leuke content, bleven de resultaten uit. Inge had duidelijk iemand nodig om haar te ontzorgen op vlak van social media.

De aanpak


En zo kwam ze bij Social Taco terecht. Door maandelijks een doordachte en creatieve content planning aan te leveren, hoeft Inge dit niet wekelijks op te volgen. Iets wat vooral in de hectische zomermaanden een enorme opluchting is geweest. Naast het opstellen van de content planning en het plaatsen van de berichten, kon Inge ook op onze expertise rekenen op vlak van social media advertising. Alle berichten werden geadverteerd naar de correcte doelgroep en regio's.

De resultaten


Hotel José heeft op indrukwekkende wijze haar aanwezigheid op social media getransformeerd. De likes en reacties stromen nu binnen via de verschillende social media kanalen van Hotel José, en sommige berichten ontvangen zelfs tot wel 2000 likes. Dankzij de consistente aanwezigheid op social media, gecombineerd met boeiende en relevante content, heeft Hotel José een echte community weten op te bouwen.

up next:

Bartje Tartje

FOOD

BUBBA Kroketten

FOOD

Quiche and Go

FOOD

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT