Ontdek onze aankomende webinars en events.

Panorama Vastgoed

VASTGOED


Panorama is jouw partner voor de aankoop, verkoop en verhuur van residentieel vastgoed. Met uitvalsbasissen in Brugge en Kortrijk is Panorama actief in geheel West-Vlaanderen.

De uitdaging


Als vastgoedkantoor is top-of-mind zijn bij potentiële verkopers en verhuurders essentieel. Het ultieme doel van Panorama was dan ook duidelijk: de algemene naamsbekendheid in de regio verhogen. Echter liet hun drukke agenda het niet toe om een consistente social media aanwezigheid uit te bouwen.

De aanpak


De focus lag erop om het verhaal van Panorama zo goed mogelijk te vertellen door middel van content marketing. Een gevarieerde content mix werd ingezet dat bestond uit het aanbod, reviews, tips en creatieve inhakers. Om iedereen uit de doelgroep te bereiken werden alle berichten geadverteerd.

De resultaten


De combinatie van creatieve content marketing en het consistent posten van het aanbod heeft ervoor gezorgd dat Panorama Vastgoed erin slaagde meer naamsbekendheid in de regio te genereren. Bovendien zien we ook een uitstekende engagement rate bij alle social media posts.

up next:

Alex Dewulf Vastgoed

REAL ESTATE

Beeuwsaert Construct

BOUW

BM Engineering

ENGINEERING

ARE YOU READY?

Wij helpen jou uitblinken
via social media!


CONTACT